tiistai 16. lokakuuta 2012

Sosiaalinen vaalikone parempi kuin ns. median tarjoamat sensuroidut kysymyksentyngät - Kansallismieliset keskittäkää ääniänne eri paikkakunnilla kansallismielisille ajattelijoille: Turussa Jiri Keroselle, Helsingissä Jussi Halla-aholle, Kotkassa Juho Eerolalle, Kaarinassa Atte Pullille, Asikkalassa James Hirvisaarelle ja Tampereella 673 Seppo LehdolleSuosikaamme isänmaan miehiä ja naisia ilman demla r.y:n KGB-kytköksiä ja islamisaation edessä kumarteluita:

Sosiaalinen vaalikone parempi kuin ns. median tarjoamat sensuroidut kysymyksentyngät - Kansallismieliset keskittäkää ääniänne eri paikkakunnilla kansallismielisille ajattelijoille: Turussa Jiri Keroselle, Helsingissä Jussi Halla-aholle, Kotkassa Juho Eerolalle, Kaarinassa Atte Pullille, Asikkalassa James Hirvisaarelle ja Tampereella 673 Seppo Lehdolle-----------------------------

Tampereelta 673 Seppo Lehdon mietteitä: http://asuntoja-asunnottomille.blogspot.com

-----
Ohessa Atte Pullin mietteitä lauantaina 13.10.2012:


  • Suomen ei pitäisi myöntää ainuttakaan turvapaikkaa, eikä näin ollen yrittää sijoittaa heitä kuntiin, ennen kuin oman kansan ongelmat on ratkaistu.

    Omassa kunnassani Kaarinassa, aivan kuten muissakin kunnissa Suomessa, on jo liikaa ennestääkin apua tarvitsevia ja muita ongelmia, joiden ratkaisu tulee asettaa etusijalle.

    Suomessa pahoinpidellään ja tapetaan naisia ja lapsia kotonaan (ja tasa-arvon nimissä myös miehiä), kuten myös mielenterveys- ja päihdeongelmiensa kanssa syrjäytetty ihminen saattaa tappaa satunnaisen vastaantulijan. Vasta sitten kun ennaltaehkäisyyn ja syrjäytymisen katkaisuun tähtäävät resurssit ovat kunnossa, voidaan ottaa edes puheeksi pakolaisten vastaanottaminen.

    Olisi upeata, jos kaikki maailman ihmiset ja eläimet eläisivät onnellisina koko elämänsä ja että ihmisiä pystyttäisiin oikeasti auttamaan, mutta todellisuudessa valintoja pitää tehdä realiteettien pohjalta. Se, että joku tuodaan tänne vieraaseen maahan, vieraaseen kulttuuriin ja jätetään oman onnensa nojaan ei ole kenenkään edun mukaista - suoraan sanoen epäinhimillistä.

    Mitä tulee työperäiseen maahanmuuttoon, se on joillain aloilla jopa toivottavaa. Olen tähän mennessä ollut erittäin tyytyväinen JOKAISEEN oman alani ammattilaiseen, joiden kanssa minulla on ollut ilo työskennellä. He ovat muuttaneet tänne nimenomaan työtehtäviensä takia.-------------------------------
Ohessa sosiaalisesta vaalikoneesta Seppo Lehdon vaalikonevastauksia:

Sosiaalisen vaalikoneen kysymykset

-----------------

Kysymyksen taustaa: Aselainsäädäntö on suorastaan kommunististen maamme puolustuskyvyn heikentäjien käsissä. Vastaisku sille nyt: Mahdollisimman laaja monipuolinen aseomistus on tehokkain sissiarmeijan ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen pohja, se takaa asekannan kriisiaikoina kaikille maanpuolustukseen kykeneville Sveitsin / Israelin tapaan. Ehdottaisin että jokaiseen kotitalouteen on valtion varoin hommattava asekaaappi rynnäkkökiväärin kera sekä taistelijan varusteet. Hajautettu asekanta toimii kuten Sveitsistä ja Israelista tiedämme erittäin hyvin. Mikä sen luonnollisempaa kuin taistelijanvarusteet päälle, vaikka lenkille ;) Tukee selkää ja antaa ryhtiä. - Breivik-tapaiset ilmiöt ovat mahdollisia vain jos asekantaa ei ole riittävästi. - Toisaalta ;) sitähän saivat mitä pyysivät Norjassa, jos ajatellaan maan vierasperäistämistä mm. islamilla, sekä kritiikin sulkemista pois rasisti-/natsileimaamisilla? Sopinee miettiä itse kukin onko Norjan muuttuminen katukuvaa myöden islamin minareettikeskukseksi kenenkään etu? Eurabia ei edistä alkuperäkansojen oikeuksia. Hurskastelu ja jeesustelu ei auta ketään

Suosittelen näin saamme myönteisiä kokemuksia kouluampumisista ;) ja kaikki oppivat jtkn uutta ;) http://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com äärimmäisen oikealla ja oikeassa 673 Seppo Lehto oma lista
Seppo Lehto (E673) 14.10.2012

------------

50-50 suhteessa niin on vertailupohjaista kilpailua. Kunnan, valtion tai kenenkään monopoli ei ole siunauksellista http://tamperelainen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto

---

Kysymyksen taustaa: Nykyään puhutaan syrjäytymisriskitekijöistä. Niitä ovat esimerkiksi köyhät perheolot, alkoholin runsas käyttö, huumeet, mielenterveydelliset ongelmat jne. Osalla nuorista on elämässään monta tällaista riskitekijää. Minkälaisia keinoja sinä käyttäisit ehkäisemään syrjäytymistä? Kohdassa Kommentti, kerro hieman omin sanoin vastauksestasi.

Reipasta suojeluskunta- ja asekoulutusta mahdollisimman nuoresta Tahko Pihkalan ideoin pesäpallosta kraantinheittoharjoituksiin sk-rynkkyjen kera maastossa, sekä suunnistuskisoja aseellisen harjoittelun ohessa. Ei siellä känniset ja huumehörhöt jaksa, kun vielä pitää sitotua päihteettömyyteen kyseisissä harjoituksissa. Terve sielu terveessä ruumiissa vaihtoehtoisesti muuta kehonkulttuuria nuorille edullisesti ilman että se on kiinni vanhempien lompakonaukeamisherkkyydestä http://tamperelainen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

--------


Kunnallista vuokra-asuntotuotantoa tulee lisätä tarpeen mukaan asunnottomien suomalaisten hyvinvoinnin ja elinvoiman takaamiseksi eikä hitaaseen tappamiseen pientareilla ja kinoksissa, samaan aikaan kun maahanmme majoitetaan erilaisia jopa elintasopakolaisia. Pakolaisvirtojen vastaanotto ei luo ratkaisuja vaan ongelmia, sekä on rakenteellista rasismia alkuperäväestöä kohtaan erilaisin syrjivin toimin mm. asunnottomuuteen, toimeentuloon, toimeentulotukeen, uimahallivuoroihin etc.
Ensisijassa asuntoja suomalaisille asunnottomille http://asuntoja-asunnottomille.blogspot.fi/
--------------
Kysymyksen taustaa: Terveyseriarvoisuus on alkanut kasvaa kovaa vauhtia. Pienituloisimman viidnneksen eliniän odote on jopa 12 vuotta pienempi kuin suurituloisimman. Maksuton perusterveydenhuolto edesauttaisi tasa-arvon parantumista terveydenhuollossa.

Turhaa byrokratiaa ja paperinpyöritystä. Hoidetaan oma kansa kuntoon, kyllä sitä nyt jo yliverotetaan alv:na mikä mahdutettu moneen mitä ei ennen verotettu. - Rajattoman maahanmuuton ja kehitysavun rajaukset pois budjeteista niin hoidetaan oma kansa ilman paperisirkusta. Kiitos. Seppo Lehto äärimmäisen oikella 673 ja oikeasti kansan asialla http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com

---------------------------

Miksi pitäisi pyrkiä Ruotsin malliin, missä luokassa saattaa olla koululuokka vailla ruotsinkielistä tai erikoisuutena yksin erilaisten taikamatolla lentävien kanssa? - Toki on eri asia satunnaiset naimakauppojen seurauksena tulleet


----------------------------
Kysymyksen taustaa: Hallintosopimus on valtuustokauden alussa tehty periaatesopimus, jossa eri puolueet sopivat yhteisistä linjauksistaan.
------------------------
Asiat tapauskohtaisesti 

----------------------------------------------------------------
Kysymyksen taustaa: Perimällä pääomatuloista kunnallisvero voidaan saada kunnille 1,5 miljardia lisätuloja vuosittain.

Jospa lähdettäisiin, siitä että miten Suomea rakennetaan ilman velkaantumista ja velkaannuttamista? Nyt jo kiinteistöverot heijastuvat suoraan vuokrankorotuksina
--------------------------------

Vapaa omistusoikeus / kehittelyoikeus ei rajoita, eikä pakota huonompaan tuotteeseen / palveluun, vaan edesauttaa parempaan. Toki yksityisellä puolella on syytä suojata tekijänoikeuksia järkevässä määrin mm. patentein. Toki ne ovat kierrettävissä. 

Seppo Lehto 673 Tampere oma lista 
-----------------------------------------------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Suurimpien kuntien joukkoliikenteen kustannuksista karkeasti ottaen puolet saadaan lipunmyyntituloista, toinen puoli on kuntien maksamaa julkista tukea. Tulisiko kotikunnassasi siirtyä maksuttomaan joukkoliikenteeseen, jossa ei tarvita matkalippuja? Kysymys koskee vain kuntia, joissa joukkoliikenne ylipäätään on mielekästä.


Vaikea kysymys mikä vaatii huolellista perehtymistä. Toisaalta Tampereen kaupungin rakenne on sellainen että julkinen liikenne ei toimi millään muotoa jos on asioita eri puolille samana päivänä. Yksityisautoilu pitää sallia levennetyin kaistoin, sillä se on nopein ja aikaasäästävin muoto harrastuksiin ja asioille.
-----------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Onko sillä merkitystä, millaisiin sidosryhmiin kuntapäättäjä kuuluu. Voiko kyseinen sidonnaisuus ohjata poliitikon päätöksentekoa? Olisiko kuntalaisen, äänestäjän hyvä tietää tämäntyyppisestä sidonnaisuudesta?

KGB-touhua kuin Orwell 1984-kirjasta. Ei asiaankuulumattomat sidonnaisuudet kuulu kenellekään. Jos joku kuuluu Vapaaehtoisen maanpuolustuksen tukijoihin tai oravanmetsästyskerhoon. Ne ovat helposti muutenkin tiedossa toisin kuin "Hyvä veli"-suhteet
----------------------------------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Nuorten syrjäytymistä vastaan halutaan taistella perinteisten perhearvojen palauttamisella ja ratkaisuksi on esitetty kotiintuloaikojen asettamista, jolloin perheelle jäisi iltaisin yhteistä aikaa ja nukkumaan mentäisiin säädylliseen aikaan.

Kyllä tässä toivottomien rajatapausten maassa. Toisille ei tarvitse, kun osaavat liikkua muutenkin turvallisiin aikoihin.


------------------------------------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Väestö ikääntyy ja enenevässä määrin tarvitsevat erilaisia palveluja selvitäkseen arjesta. Julkisentalouden kestävyysvaje uhkaa. Kenen tehtävä on välttämättömät palvelut kustantaa?

Exrapalveluista: Joka haluaa seksipalveluja ja hierontaa kustantoon itse tai laittakoon "kotitalousvähennyksen" piikkin. Siellähän lukee "asennus- ja kotitalousapu" ;)


-------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Kunnille on lailla säädetty terveydenhuoltoon, perusopetukseen, päivähoitoon sekä sosiaalihuoltoon liittyviä tehtäviä. Myös esimerkiksi lastensuojelu, vanhusten-, vammaisten- ja päihdehuolto sekä toimeentulotuki kuuluvat kuntien toimintaan.

Tuntuu että tämä maa ei ole enää suomalaisille, vaan kaikki ja kaikkeen pitää saada mokutusta ja islamisaatiota sekä niiden autuutta. Tampereellakaan ei ole enää suomalaisilla oikeutta toimeentuloasiakkaana, kuin kirjekuoren jättämiseen. Tilat on varattu monikulttuurisuuden "rikastajillemme"
-----------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Monet sairaudet liittyvät elintapoihimme. Liikunnan ja oikean ravitsemuksen avulla esim. II-tyypin diabeteksen riskiä voitaisiin ratkaisevasti vähentää. Jonkin asteinen sokeriaineenvaidunnan häiriö on kohta jo yli puolella suomalaisista. Myös moniin muihin sairauksiin ja niiden riskiin voitaisiin elintapamuutoksilla ratkaisevasti vaikuttaa.

Kaavoituksessa voitaisiin huomioida riittävän isot pihat jotta jokaisella olisi mahdollisuus jonkinlaiseen kaupunkipuutarhaan, mikä on enempi kuin 10m2. Esim. 300 m2 takapiha kotipuutarhalle. Tätä kautta vihanneksia, yrttejä jne, siinä hoituu liikunta samalla http://puutarhablogi.blogspot.com
------------------------------------------------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Kosteus-ja homevauriokiinteistöt, kuten päiväkodit, aihuttavat vuosittain noin 3000 lapsen sairastumisen astmaan. Päiväkodit ovat vain yksi esimerkki kosteusvauriokohteesta. Julkisen sektorin kiinteistöistä huomattava osa on korjausrakentamisen tarpeessa. Jopa joka toisessa koulurakennuksessa esiintyy kosteus- ja homevaurioita. Kosteusvauriokohteissa kasvaa home- ja hiivaseiniä sekä bakteereita. Kosteus- ja homevaurio voi olla tilojen käyttäjille terveysongelma silloin, kun vaurioituneista rakenteista ja niiden pinnoille muodostuneesta mikrobikasvustosta vapatuu huoneilmaan terveydelle haitallisia yhdisteitä ja mikrobien osasia kuten rihmastoja ja itiöitä, mikrobien aineenvaihduntatuotteita (haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja toksiineja tai materiaalista haihtuvia yhdisteitä. Näille altistuminen tapahtuu pääasiassa hengitysteiden kautta tai kontaktina silmiin ja iholle. Toistuvat ylempien hengitysteiden tulehdussairaudet näyttävät liittyvän kosteusvaurioituneissa kohteissa olemiseen. Usein altistuminen saa jatkua pitkään, koska kosteusvaurioita ei havaita tai laajuus arvioidaan väärin ja korjukset tehdään kosmeettisesti. Sairastuminen voi muuttaa ja vaikeuttaa koko loppuelämän, varsinkin kun vielä ei ole edes dg-numeroa. Korjausrakentamiseen tarvitaan lisää rahaa. Rahaa tarvitaan myös lääketieteelliseen tutkimustyöhön. Tässä työssä mikrobiasiantuntijoiden rooli on merkittävä.

Tampere voitaisiin julistaa savuttomaksi kaupungiksi. Tupakanpoltosta julkisilla paikoilla, sisätiloissa etc vähintään 10 päiväsakkoa tulojen mukaan, sekä mikäli ei maksa niin vankeutta. Vanhat kerrostalot etc vuotavat naapurin tupakinsavut hormeista ja ikkunoiden alta sisään ja vaikeuttavat hommia ja unensaantia. Tupakantumpit ympäristöjätettä. 
Jos joku haluaa poltella niin maksakoon 200 euroa tupakkiaskista ja menkööt vanhalle kivilouhokselle savuttamaan ;)


-----------------------
Kysymyksen taustaa: Tuulivoimaloiden haitoista ja hyödyistä on kiistelty. Vastakkainasettelu tuulivoima - ydinvoima on tuttu juttu, joka jakaa ajatuksia.

Tuulivoimalle paras paikka olisi Laatokka, mutta valitettavasti se on miehittäjän hallinnossa. Joten näin Tarton rauhan 14.10.1920 muistoa kunnioittaen voisimme aloittaa aluepalautusvaatimukset, jotta saisimme tuulivoimaa, sekä maakaasu- ja öljyvoimaa Barentsinmeren alueiltamme koillis-Suomesta Petsamon kautta

-------------------------------
Kysymyksen taustaa: Oulussa Olli Immonen on tehnyt valtuustoaloitteen kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettamikseksi.
---

Ehdottomasti kaikenlainen Somalian, Irakin, Afganistanin väestön siirto tänneturvapaikkashoppailuna, mitä termiä ovat käyttäneen kanssani mm. Raimo Ilaskivi, Ben Zysse, Jussi Halla-aho, James Hirvisaari, sekä muut tunnetut kriittiset ajattelijat ovat kanssani tästä asiasta samaa mieltä. Kotoutusten sijaan pitää suosia kotiutuksia kotimaihinsa. Tehdään Suomesta meille suomalaisille turvallinen ja hyvä maa. Tampere hoitakoon ensin omat sadat asunnottomansa säiltä turvaan kunnana vuokra-asuntoihin tmv:iin paikkoihin pakolaisvirtojen rahoittamisen sijaan. Hurskastelulle keskaria, olkaa hyvä http://tamperelainen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto 673 äärimmäisen oikeassa oikea vaihtoehto

-----------------------------
Kysymyksen taustaa: Millainen ehdokas olet? Kerro mikä näistä kuvaa rooliasi parhaiten.


Kuten kaikessa toiminnassani. Haen harmoniaa ja ratkaisuja kuten asunnottomille asuntoa
http://asunnottomille-asuntoja.blogspot.com Seppo Lehto 673 äärimmäisenä oikealla ehdottoman oikeassa Tampereella
---------------
Kysymyksen taustaa: Tämä kysymys kiinnostaa merkittävää osaa äänestäjistä - on siis hyvä ottaa kantaa, oli se kanta sitten mikä hyvänsä.

Kristillisen etiikan varjolla ollaan romuttamassa kristillisiä arvojamme suosittaessa väärinperustein rajatonta maahanmuuttoa ja islamia. Se on väärin ja tuomittavaa. Seppo Lehto 673 oma lista Tampere
-----------------------------------------------------------------------
Kysymyksen taustaa: Jos kunnassa olisi koirapuisto koiralliset ja ei-koiralliset tulisivat toimeen paremmin, koska koiranomistajat viihtyvät koirapuistoissa ja ne jotka eivät koirista pidä eivät tule sinne.
--------------------------------------------

Koiranpaskaa kadun varret täynnä kulttuuria ei pidä suosia. Kaupunki kuuluu ihmisille, ei koiranjätöksille kengissä. Siksi perusteltua koirapuistot eri kaupungeissa, siinä kuin lintutarhatkin, mitkä Heinolan lintutarhan tapaan voisivat olla muissakin kaupungeissa mahdollisia?

Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto oma lista 673 
-------------------
Kysymyksen taustaa: Hallituksen tänä vuonna julkaisemassa kuntaselvityksessä on vedetty monen kunnan rajat uusiksi, eivätkä kaikki kunnat ole valmiita sitä hyväksymään. Jotta julkaistu suunnitelma voisi toteutua, pitäisi pakkoliitoksiakin tehdä. Miten siis suhtaudut pakkoliitoksiin?

Kuten elämässä yleensäkin, mikä sopii toisille , ei sovi kaikille. Valitettavasti monasti kuntayhtymissä on tarve piilotella epäonnistuneita hankkeita varakkaampien kuntien harteille kuten Turku pyrkiessään maksattamaan monikulttuurista kokeiluaan Raisiolla etc.
----------------------------------

Kysymyksen taustaa: Voisiko Tampere näyttää mallia suorana sitovana kansanäänestyksenä pakolaisten vastaanoton lopettamiseksi välittömästi, niin että saadaan suomalaisille asunnottomille asunnot? Rahaa ja halua on majoittaa erittäin kyseenlaisesti muita, mutta syrjiä suorastaan röyhkeästi omaan kansaa, kokoomusedustajien tapaan, jopa julkisesti nimitellen "Ihmisroskiksi". Jos kyseessä olisi muu kuin oman kansa, niin olisi varmaan jo syytteessä ja ai ai sitä rasismin aaltoa?Lieneekö vaarana suurimmalla osalla: Alistutaan nykyiseen tilaan missä suomalaiset asunnottomat reppanat sairaaloiden ja terveyskeskusten ruuhkauttajina, sekä annetaan asunnot vierasperäisille


-------------
Kysymyksen taustaa: On todettu tutkimuksin, että nuoria (yli 15-vuotiaita) kiinnosttaa yritysmaailma. Yrittämistä kannattaisi opettaa kuouluissa, koska maa tarvitsee uusia yrittäjiä tulevaisuudessa entistä enemmän.

Kyllä, korostaen että virallisesti ei kannata ryhtyä yrittäjäksi, jollei tulorahoitus ole kunnossa. Yrittäjänä olet suljettu kaiken toimeentulon ulkopuolelle. Sairastuessasi mistä rahat? Markka-aikana keskustan eräs yrittäjä totesi että pitää olla 15 mk:n sairaspäivärahalla töissä kun ei ole varaa palkata sijaista.
Seppo Lehto (E673) 16.10.2012

-----------------------------

Kysymyksen taustaa: Joissain lähiöissä maahanmuuttajien määrä kouluissa on jopa yli 50%. Opettajajärjestön mukaan opettajat joutuvat tekemään liian vähillä resursseilla usean eri kultturi- ja kielitaustan keskuudessa ja toivoisivat kunnilta lisää resursseja. Joidenkin mielestä maahanmuuttajat kiinnittyisivät parhaiten yhteiskuntaan jos sekottuvat valtaväestöön myös koulussa hyvin.
Ehdottomasti mahamutajien määrä maximi 10% koululuokassa, esim 30 oppilaan luokassa mieluiten maximi 2 kuin 3. Toki ihanne olisi että ei olisi ollenkaan maahanmuuttajia. ;)

Seppo Lehto 673 Tampere http://kuntavaaliehdokas.blogspot.com 


---------
Kysymyksen taustaa: Yhä suurempaa osaa Suomessa tehtävästä työstä ei enää tehdä palkkaa vastaan. Työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin osallistuva tai velvoitettu voi saada täydestä työpanoksesta vain työmarkkinatuen sekä 9 euron ateriakorvauksen päivässä. Varsinkin matalan osaamisen töissä palkattoman työvoiman runsas, suurelta osin pakotettu, tarjonta vaikeuttaa aitoa työllistymistä.

Palkka työn mukaan. Harjoittelu on asia erikseen http://kuntavaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto 673 Tampere
Seppo Lehto (E673) 16.10.2012

------------------------------------------------------------------------
Kysymyksen taustaa: Alastomuutta yhä enemmän hyödynnetään huomion herättämiseksi, myös aatteellisessa toiminnassa.

Kyllä ;) Itse kävin kampanjaa vauhdittamassa Ruotsin risteilyllä 4.8.2012 jolloin laivalla näytin persettä kataiselle ja urpilaisella. Youtubevideo netissä, samoin Millesgårdenin perseennäyttö patsaspuistossa farisealaisille keskuudessamme on vaaliblogeissani joissakin. Onhan todistettu ettei kukaan ole profeetta omalla maallaan, niinpä minäkin kävin profetioimassa vierailla vesillä ja mailla ;) http://finnish-defence-league.blogspot.com tapaan

-----


Mielestäni parkkimaksut ovat autoiluun kohdistettua ylimääräistä verotusta. Harvaanasutussa maassa pitää päästä liikkumaan jouhevasti auotolla harrastuksiin, tapahtumiin jne. http://kuntavaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto 673 Tampere
Seppo Lehto (E673) 16.10.2012
-----------------------------------

Armomurha kyllä, jos on tervejärkisenä tehty selkeä hoitotestamentti ja siinä raja-arvot

Seppo Lehto 673 Tampere http://kuntavaaliehdokas.blogspot.com

----------------------------------------------------

Kysymyksen taustaa: Laki on niinkuin sitä tulkitaan. Ja sitähän tulkitaan kaikella lailla, porsaanreijillä ja ilman. Pieni ihminen on tässä niin huuli pyöreänä, kun yleinen moraalinen ajattelutapa ja oikeuden päätökset eivät mene yhtään yhteen. Lehdistä olemme saaneet lukea kaikennäköisiä variaatioita erilaisista oikeuden tulkinnoista.
En hyväksy positiivista enkä muunkaan laista syrjintää missään tilanteessa

Tampereella kokemusta alkuperäkansan syrjinnästä asuntojonoissa. Olen kesäkuusta 2012 asti hakenut asuntoa. VTS ymv:t asunto järjestyy toimistossa kyllä ns. Mustan Afrikan edustajille joita siellä näkyy,mutta ei minulle. http://kuntavaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto 673 Tampere
Seppo Lehto (E673) 16.10.2012
---------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------

http://sosiaalinen-vaalikone.blogspot.fi/

 ----------------------------------------